Amberjack z sosem prowansalskim

Amberjack z sosem prowansalskim
Amberjack z sosem prowansalskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 2,31 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oleju roślinnego, sos pomidorowy, pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć margarynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Icebox jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowany Amberjack z wiejskim sosem śmietanowym Dijon, Kurczak w sosie prowansalskim, oraz SOS Pistou Prowansalski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Saute pierwsze 4 składniki margaryny na patelni na średnim ogniu do miękkości. Wymieszać pokruszone pomidory i sos pomidorowy. Gotować, odkryte, na małym ogniu 30 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone PomidoryPokruszone Pomidory
Sos PomidorowySos Pomidorowy
MargarynaMargaryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Usunąć i wyrzucić liść laurowy. Wymieszać 2 łyżki natki pietruszki, 1/4 łyżeczki soli, cukru i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
CukierCukier
SólSól
3
Filety opłukać i osuszyć; posypać pozostałą 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Filety pogłębiać w mące. Gotować filety w gorącym oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 2 do 3 minut z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RybyRyby
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przełożyć na półmisek. Łyżka sosu równomiernie na filety; posypać pozostałe 2 łyżki natki pietruszki. W razie potrzeby udekoruj świeżym tymiankiem i podawaj z zieloną fasolką.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SOSSOS

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn