Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Amandynę z ziemniaków i marchwi. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap, cały 30 i wegański przepis służy 6 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka baby marchew, pieprz, slivered migdały, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Carrot ' N ' Seler Amandine, Bulwy (ziemniaki, słodkie ziemniaki i marchew), oraz Kurczak Amandine.
Instrukcje
1
Umieść ziemniaki i marchew w jednej warstwie na patelni z galaretką o wymiarach 15 x 10 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Marchew
Galaretka
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Mżawka z 3 łyżkami. oliwę z oliwek, podrzucając do pokrycia; posypać równomiernie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
3
Piec w 400 przez 45 do 50 minut lub aż warzywa będą miękkie i lekko rumiane, mieszając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Przełożyć warzywa do miski; wymieszać z migdałami, pietruszką i, w razie potrzeby, sokiem z cytryny. Wrzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Warzywa
Migdały
Pietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)