Alpine Mint Hot Chocolate
Gorąca czekolada Alpine Mint może być tylko napojem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 569 kalorii, 9g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenie kakao, chipsy do pieczenia wanilii, cukierki mięty pieprzowej i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Omlet Alpejski, oraz Autoroute Alpine dla podobnych receptur.
Instrukcje
W schłodzonej miseczce wymieszaj śmietanę do ubijania, cukier puder, kakao i 1/4 łyżeczki ekstraktu z mięty pieprzowej mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Przykryć i przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać mleko tylko do gotowania na średnim ogniu-nie gotować. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Dodać wióry do pieczenia; stale mieszać trzepaczką do wytopienia i wygładzenia. Wymieszać 1/2 łyżeczki ekstraktu z mięty pieprzowej.
Gorącą czekoladę wlać do kubków lub kubków. Każdą porcję udekorować bitą śmietaną.
Udekoruj trzciną cukierkową do mieszania lub posyp zmiażdżonymi cukierkami.