Almond Rock Candy
Almond Rock Candy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 0g białka, 0g tłuszczu i w sumie 40 kalorii. Za 6 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 58. Udaj się do sklepu i podnieś ekstrakt z migdałów, cukier, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 6%. Ten wynik można poprawić. Spróbuj Rock Candy, Popping Rock Cukierki Babeczki, oraz Candy Cane Pop Rock Pecan Toffee dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Posmaruj blachę do pieczenia; odstawić. W ciężkim małym rondelku połącz cukier, wodę, syrop kukurydziany i barwnik spożywczy. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić do wrzenia. Gotuj bez mieszania, aż termometr do cukierków wskaże 300° (stopień twardego pęknięcia).
Zdjąć z ognia; dodać ekstrakt z migdałów. Natychmiast wylej na przygotowaną blachę do pieczenia. Szybko rozprzestrzenił się na 13-calowy. x 9-w. prostokąt. Za pomocą ostrego noża i działa szybko, wynik do 1-in. kwadraty.
Recut prostokąt wzdłuż linii punktacji, aż cukierek zostanie pocięty na kwadraty.
Odstawić w temperaturze pokojowej do wyschnięcia. Podziel na kwadraty, w razie potrzeby używając noża lub rozbij na kawałki wielkości kęsa. Przechowywać w hermetycznym pojemniku.