All-Star Berry Tarta
All-Star Berry Tart to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 384 kalorie. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz vanillan ekstrakt, mąka, skrobia kukurydziana, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Star Spangled Berry Tarta, No Bake Cheesecake Triple Berry Star Tarta, oraz Kostka Brukowa Star Berry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Postępuj zgodnie z instrukcjami opakowania, aby dopasować skorupę do 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem i piec do jasnego złota.
W misce wymieszać mąkę, skrobię kukurydzianą i cukier.
Dodaj 1/3 szklanki mleka; beat aż będzie gładka.
Ubić żółtka. Na patelni, doprowadzić pozostałe mleko na wolnym ogniu.
Stale ubijając, wlać gorące mleko do mieszaniny żółtkowej.
Wlać z powrotem do patelni i doprowadzić do wrzenia, mieszając. Gotować przez 2 minuty, ubijając.
Zdjąć z ognia; ubić w maśle i wanilii.
Wlać do miski; nacisnąć folię bezpośrednio na powierzchnię kremu do ciast. Chill 1 godzina.
Zakończyć tartę: wymieszać dżem, sok z cytryny i 2 łyżki. woda na patelni na małym ogniu, aż dżem się rozpuści; odcedzić.
Usuń skórkę z patelni tartej; pędzel z dżemem glazury.
Równomiernie rozprowadzić krem z ciasta. Ułóż Maliny w centrum, tworząc gwiazdę. Pozostałą powierzchnię wypełnić borówkami.
Brush tarta z pozostałą glazurą.