All-American Meat Loaf
All-American Meat Loaf może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 284 kalorie, 20g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ketchupu, musztarda dijon, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć beztłuszczową maślankę, możesz podążać za tym daniem głównym z Maślanka Panna Cotta z truskawkami jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Old-Fashioned All-American Meat Loaf, Amerykański Sos Mięsny, oraz Pastelitos De Carne (Środkowoamerykańskie Ciasta Mięsne).
Instrukcje
Umieść chleb w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub aż grube okruchy odmierzają 1 szklankę. Ułożyć bułkę tartą w równej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 6 minut lub do lekko tosty; ostudzić.
Połączyć tosty bułkę tartą, 1/4 szklanki ketchupu, cebula, 3 łyżki natki pietruszki, i pozostałe składniki z wyjątkiem gotowania sprayu w misce; delikatnie wymieszać, aż tylko połączone.
Przenieść mieszaninę do patelni bochenkowej 9 x 5 cali pokrytej natryskiem do gotowania; nie pakować.
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut.
Wymieszać wierzch bochenka z pozostałym 1/4 szklanki ketchupu.
Piec dodatkowe 25 minut lub aż termometr zarejestruje 16
Odstawić na 10 minut i pokroić na 6 plastrów.
Posypać pozostałą pietruszką.