Alfredo ze szpinakiem i ryżem

Alfredo ze szpinakiem i ryżem
Potrzebujesz bezglutenowego dodatku ? Alfredo ze szpinakiem i ryżem może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis daje 2 porcje z 827 kaloriami , 16 g białka i 37 g tłuszczu każda. Za 1,15 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dość tani przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 10 minut . Jeśli masz sól, ząbek czosnku, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 53% , to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Lasagna Alfredo bez glutenu i nabiału , Lekkie i łatwe Alfredo i Pikantna zupa z soczewicy i czarnego ryżu z jarmużem, szpinakiem i porem .

Instrukcje

1
W małym rondelku podsmaż czosnek na maśle. Wymieszaj ze śmietaną i serem; gotuj przez 1 minutę lub do momentu roztopienia się sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj szpinak, sól i biały pieprz. Gotuj przez 1 minutę lub do momentu, aż szpinak zwiędnie. Wymieszaj z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia9
Magazyn