Alfredo Chicken Pot Puff Placki
Alfredo Chicken Pot Puff placki może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 780 kalorii, 29g białka, oraz 56 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka grochu i marchewki, masło, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 47%. Podobne przepisy to Alfredo Chicken Pot Puff Placki, Mini Kurczak Alfredo Pot Placki, oraz Brokuł Kurczak Alfredo Hand Pasztety.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. lekko spryskać 4 (10-oz) kubki kremu lub ramekins z gotowania sprayu. Na lekko posypanej mąką powierzchni zwiń ciasto francuskie na 13-calowy kwadrat.
Pokrój na 4 kwadraty. Lekko naciśnij 1 kwadrat w dolnej i górnej części każdego kubka budyniu, pozwalając rogi powiesić na bokach.
W 10-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodaj szalotkę. Gotować około 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż szalotka zmięknie.
Dodaj kurczaka, mrożony groszek i marchew, i sos Alfredo. Gotować od 3 do 4 minut dłużej, od czasu do czasu mieszając, aż groszek rozmrożony i mieszanina jest gorąca.
Posypać liśćmi tymianku; dobrze wymieszać.
Mieszamy łyżką do wyłożonych ciastem miseczek z kremem. Zagięte rogi nad wypełnieniem, szczypanie do prawie bliskich wierzchołków. W małej misce ubić jajko widelcem lub wire trzepaczką; wymieszać ciasto z jajkiem.
Piec 25 do 30 minut lub aż ciasto będzie głęboki złoty kolor.
Podawać w filiżankach, lub usunąć do poszczególnych talerzy serwowania.