ALEX ' S Sardela Bucatini

ALEX ' S Sardela Bucatini
Need a pescatariańskie danie główne? Anchois Bucatini Alex może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 923 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.21 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka soli, parmigiano-reggiano, płatki chili i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Bucatini z pikantnym sosem pomidorowym (bucatini All ' amatriciana), Bucatini z sosem Skate: Bucatini alla Razza, oraz Kolacja: Bucatini con Salsicce (Bucatini z kiełbasą).

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Umieścić około 3 szklanki czerstwego włoskiego chleba na blasze i umieścić w gorącym piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski ChlebWłoski Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Piec przez 10 minut, ostudzić i dodać do miski robota kuchennego wyposażonego w dolne ostrze. Pulsuj w okruchy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na średnim ogniu. Posolić wodę i dodać makaron. Gotuj do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Wyjąć 1 szklankę wody do gotowania i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
Odcedzić makaron i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
8
W dużej patelni saute, dodać 4 łyżki oliwy z oliwek i bułki tartej i gotować na średnim ogniu, aż złoty i dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Wyjąć z patelni na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Dodaj pozostałe 4 łyżki oleju do patelni, a gdy gorące, dodaj anchois i mieloną czerwoną paprykę i gotuj, szybko, mieszając je drewnianą łyżką, przez około 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Dodać cebulę i gotować przez 6 do 8 protokół, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
12
Dodać czosnek i płatki chili, gotować przez dodatkowe 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
13
Dodać 1/2 do 1 szklanki bułki tartej i połowę sera. Wymieszać makaron, wrzucić do połączenia, dodając płyn do gotowania w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
14
Przełożyć na półmisek i udekorować pozostałym serem, bułką tartą i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
15
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn