Ale House hamburgery z kompot z czerwonej cebuli

Ale House Burgers z kompot z czerwonej cebuli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1213 kalorii, 68g białka, oraz 75 g tłuszczu. Na $4.3 za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 18 minut. Jeśli masz piwo, cheddar, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Hamburgery Steak House, oraz Sweet Onion and Cheese Parker House Pockets dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu dodaj 1/2 szklanki wody, piwo, brązowy cukier i czerwoną cebulę. Doprawić solą i pieprzem do smaku i wymieszać do połączenia. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć na wolnym ogniu. Dusić, mieszając od czasu do czasu przez około 1 godzinę lub aż mieszanina zgęstnieje i zmniejszy się do około 2 filiżanek.
Przełożyć do miski i odstawić do całkowitego ostygnięcia.
W dużej misce wymieszać razem mieloną wołowinę, piwo i grill przyprawy aż dobrze włączone. Rezerwa połowę mieszanki dla rundy 2 przepis klopsiki. Uformuj pozostałą wołowinę na 4 równe porcje i spłaszcz każdą porcję.
Umieść 2 łyżki sera na środku każdego z nich i owinąć krawędzie wokół sera, aby uformować kulkę. Spłaszczyć każdą piłkę na paszteciki.
Umieść na talerzu i przykryj. Przechowywać w lodówce, jeśli nie Gotowanie natychmiast.
Ustaw grill lub patelnię do grillowania do bezpośredniego gotowania na średnim ogniu. Gdy będziesz gotowy do rozpoczęcia grillowania, posmaruj ruszt.
Umieścić paszteciki na gorącym naoliwionym grillu i gotować 4 do 5 minut na stronę dla średnich.
Podawać na sałacie na opiekanych bułkach z czerwoną cebulą. (Rezerwa resztek kompot dla rundy 2 Ale i cebuli klopsiki.)