Przepis Alaskan Halibut lasagne może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 1 godzina i 15 minut. Na 2,92 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 405 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i zbierz mąkę, tymianek, ser szwajcarski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Alaskan Halibut Tacos, Halibut Cytrusowy Alaskan, oraz Regal Alaskan ' s Blackened Shrimp or Halibut.
Instrukcje
1
Na dużej patelni na średnim ogniu, stopić 2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj halibuta i tymianek. Gotować, aż ryby płatki łatwo widelcem, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Halibut
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
4
Wyjąć i odstawić na bok.
5
Dodaj pozostałe masło do patelni. Wymieszać z mąką i solą, aż będzie gładka; gotować i mieszać do złotego koloru. Stopniowo dodawać bulion i śmietanę. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
W smarowanej 13-in. x 9-po. naczynie do pieczenia, warstwa połowa makaronu, halibut, biały sos i ser. Powtórz warstwy. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 20 minut. Odkryć; piec 20 minut dłużej lub do bąbelków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Halibut
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.