Aksamitny Kurczak

Aksamitny Kurczak
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj kurczaka Velvet. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 369 kalorii, 29g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz grubo kamienny cukier, udekoruj: liście kolendry, akompaniament: ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Red Velvet Czarno-białe ciasteczka {Red Velvet Week / Saturdays with Rachael Ray}, Czerwone aksamitne babeczki z polewą z białej czekolady {Red Velvet Week}, oraz Red Velvet Cream Cheese Muffins {Red Velvet Week} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kurczaka opłukać wewnątrz i na zewnątrz i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
2
Połącz pozostałe składniki w ciężkim garnku o pojemności od 4 do 6 litrów i doprowadź do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać kurczaka, piersi stronie w dół, i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. (Kurczak może nie być całkowicie pokryty płynem.) Gotować, pod przykryciem, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
4
Wyłączyć ciepło i odstawić kurczaka, pokryte, 30 minut. Obrócić kurczaka, następnie przykryć i odstawić 15 minut więcej. (Kurczak zostanie ugotowany.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
5
Przenieść kurczaka do deski do krojenia, rezerwując płyn do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Odetnij pałeczki i uda, a następnie odetnij skrzydła, przenosząc kawałki na talerz do serwowania. (Kurczak uwolni soki.) Oddzielić pierś (klatką piersiową) od pleców, odrzucając Plecy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
Cały KurczakCały Kurczak
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
7
Za pomocą tasaka lub innego ostrego dużego ciężkiego noża pokrój pierś o ziarno przez kość na plastry o grubości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
CleaverCleaver
NóżNóż
8
Łyżka trochę ciepłego płynu kłusowniczego nad kurczakiem i podawać kurczaka na ciepło, schłodzone lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
9
Pozostałą ciecz kłusowniczą przelać przez sito ustawione w misce i podać dodatkową ciecz kłusowniczą jako sos w razie potrzeby, a następnie zarezerwować pozostałą ciecz do ponownego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
* Ciemny sos sojowy nadaje temu daniu głębszy kolor. Jeśli jest niedostępny, dodatkowy zwykły sos sojowy jest akceptowalnym substytutem. * Kurczak trzyma, przykryty i schłodzony, 2 dni. * Resztki kłusowniczego płynu utrzymuje, schłodzone, w hermetycznym pojemniku 1 tydzień, lub zamrożone 3 miesiące. W razie potrzeby rozmrozić i doprowadzić do wrzenia przed użyciem.* Dostępne w Kam Man Food Products (212-571-0330).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
Cały KurczakCały Kurczak
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn