Ajo Blanco

Ajo Blanco
Ajo Blanco to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 14 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, mleko, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ajo Blanco, Ajo Blanco, oraz Dip Queso Blanco dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz jabłko, czosnek, chleb, winogrona,blanszowane migdały, mleko i 2 szklanki wody w średniej misce; doprawić solą. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 6 godzin i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały BlanszowaneMigdały Blanszowane
CzosnekCzosnek
WinogronaWinogrona
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
ChlebChleb
WodaWoda
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przenieś podstawę zupy do blendera ipurée, dodając wodę przez łyżki stołowe, jeśli zbyt grube, aż będzie gładkie. Przy włączonym silniku stopniowo dodawaj 3/4 szklanki oleju i 3 łyżki octu i mieszaj, aż zupa będzie emulgowana. Przyprawa z solą, pieprzem i więcej octu, jeśli chcesz. Zupę przecedzić przez drobnoziarniste oczka do dużej miski; przykryć i schłodzić do ostygnięcia, około 2 godzin. DO AHEAD: Soupmożna zrobić 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
PieprzPieprz
WodaWoda
ZupaZupa
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Rozłóż pokrojone na cienkiej blasze do pieczenia itoast, rzucając od czasu do czasu, aż złoty, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Ochłoń.
6
Zupę podzielić między miseczki; wierzch z prażonymi migdałami; skropić olejem i octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
OcetOcet
ZupaZupa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Magazyn