Ajlouk Qura ' a (sałatka z puree z cukinii)
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Ajlouk Qura ' a (Puree z cukinii) może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 48 kalorii. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, harissa, ząbek czosnku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Puree z cukinii z cebulą, czosnkiem i miętą, Dwa Sery Czosnek Cukinia Puree Ziemniaki, oraz Puree ziemniaczane z cukinią i koperkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić cukinię w dużym rondlu; przykryć wodą do 1 cala powyżej cukinii. Doprowadzić do wrzenia, i gotować 20 minut lub aż cukinia jest bardzo delikatna.
Drenaż. Podczas gdy cukinia jest jeszcze w durszlaku, grubo rozgnieść cukinię widelcem; odcedzić.
W misce wymieszać sok i 6 kolejnych składników (sok przez czosnek), wymieszać trzepaczką.
Dodać cukinię; wrzucić dobrze.