Aioli
Aioli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz żółtka jaj, sok z cytryny, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 13%. Spróbuj Świeże zioła Aïoli z warzywami wiosennymi / Le Grand AÏOLI, Aioli, oraz Szynka O ' Day Z żytnim Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce dobrze ubić jajka trzepaczką do drutu. Wymieszać z czosnkiem. Stopniowo dodawać olej w cienkim strumieniu, bijąc stale, aż będzie lekki i kremowy. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać z sokiem z cytryny. Przechowywać w lodówce.