Agua de Melon (sok z Kantalupy)

Agua de Melon (sok z Kantalupy)
Agua de Melon (sok z Kantalupy) jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, kostki lodu, skondensowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest solidne. Spróbuj Chłodnica świeżego melona (agua De Melon), Cantaloupe Agua Fresca, oraz Cantaloupe Agua Fresca dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włóż kantalupę do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
KantalupaKantalupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać słodzone mleko skondensowane i wodę na kantalupę; zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Niebieskich Ziemniaków2 Funty Niebieskich Ziemniaków
KantalupaKantalupa
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
3
Podawać na lodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn