Agroturystyka Gazpacho
Farmstand Gazpacho jest bezglutenowe, całe 30, i wegańskie zupa. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 115 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ogórek, cebulę, sos tabasco i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Farmstand Cornbread, Babeczki Owocowe Farmstand, oraz Zupa Pomidorowa Farmstand dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie pokrojone w kostkę warzywa umieścić w dużej misce.
Dodaj sok pomidorowy, ocet, olej i Tabasco. Doprawić solą i pieprzem i wymieszać.
Połowę mieszanki przenieść do blendera lub robota kuchennego i pulsować urządzenie włączania i wyłączania grubo puree zawartość. Powrót puree mieszaniny do miski i mieszać do połączenia. Przechowywać w lodówce przez 4 do 6 godzin przed podaniem. Możesz łatwo podwoić ten przepis na dużą imprezę.
W porcji: 122 kalorie, 9g tłuszczu (1G nasyconego), 0mg cholesterolu, 179mg sodu, 8G węglowodanów, 2G błonnika, 2G białka
Zobacz pełną analizę danych żywieniowych tego przepisu "