Acorn Squash ze słodką pikantną kiełbasą
Acorn Squash ze słodką pikantną kiełbasą to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 4 porcjami. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 621 kalorii, 34g białka, oraz 21 g tłuszczu. 76 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka Acorn squash, brązowy cukier, pikantny Indyk kiełbasa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sweet & Spicy Acorn Squash, Słodkie i pikantne pieczone Acorn Squash, oraz Kabaczek z żołędzi nadziewany słodką i słoną kiełbasą z indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść połówki squasha twarzą w dół w naczyniu do pieczenia w 1 cal wody i piec, aż mięso będzie miękkie, o 45 protokół. Tymczasem, rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować kiełbasę w oleju, aż brązowy, łamanie mięsa na małe kawałki, jak gotuje; odstawić.
Gdy połówki squasha będą miękkie, wyrzuć wodę. Obficie posypać brązowy cukier do wnęki każdej połowy squasha, rezerwując około 1/4 filiżanki do późniejszego użycia. Wypełnij połówki squasha z rumianą kiełbasą, a top z zastrzeżonym brązowym cukrem. Powrót squash do naczynia do pieczenia i piec, aż cukier zacznie się topić, o 15 protokół.