Acorn Squash ze słodką pikantną kiełbasą

Acorn Squash ze słodką pikantną kiełbasą
Acorn Squash ze słodką pikantną kiełbasą to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 4 porcjami. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 621 kalorii, 34g białka, oraz 21 g tłuszczu. 76 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka Acorn squash, brązowy cukier, pikantny Indyk kiełbasa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sweet & Spicy Acorn Squash, Słodkie i pikantne pieczone Acorn Squash, oraz Kabaczek z żołędzi nadziewany słodką i słoną kiełbasą z indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść połówki squasha twarzą w dół w naczyniu do pieczenia w 1 cal wody i piec, aż mięso będzie miękkie, o 45 protokół. Tymczasem, rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować kiełbasę w oleju, aż brązowy, łamanie mięsa na małe kawałki, jak gotuje; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Gdy połówki squasha będą miękkie, wyrzuć wodę. Obficie posypać brązowy cukier do wnęki każdej połowy squasha, rezerwując około 1/4 filiżanki do późniejszego użycia. Wypełnij połówki squasha z rumianą kiełbasą, a top z zastrzeżonym brązowym cukrem. Powrót squash do naczynia do pieczenia i piec, aż cukier zacznie się topić, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn