Acorn Squash Nadziewane miłością: Zuccan al Forno może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 840 kalorii, 29g białka, oraz 66 g tłuszczu każdy. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz parmigiano-reggiano, gałkę muszkatołową, chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Spróbuj Butternut Squash Noodle Turkey Bolognese faszerowane Acorn Squash z roztopionym Gruyere: dwa sposoby, Dynia Z Żołędzi Nadziewana, oraz Dynia Z Żołędzi Nadziewana dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W średnim saute patelni, ciepła 3 łyżki masła, dodać cebulę i grzyby, i saute, aż zmiękną i cebuli uwolnienia ich soki.
W dużej misce, połączyć mascarpone, Emmentaler, Parmigiano-Reggiano, jajka, i gałka muszkatołowa, i dobrze wymieszać. Doprawić solą i pieprzem, wymieszać z cebulą i grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
Mascarpone
Parmigiano Reggiano
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Na patelni saute, roztopić pozostałe masło i wrzucić w kostkach chleba, gotowanie na dużym ogniu, aż będą chrupiące.
Umieść squasha w naczyniu do pieczenia i, używając łącznie 1/3 mieszanki sera, studzić dno każdej z Kabaczek. Używając łącznie połowy kostek chleba, umieść je w równych ilościach w każdej z Kabaczek. Na wierzchu warstwę kostki chleba z większą ilością mieszanki sera, następnie pozostałe kostki chleba i pozostały ser. Wymień wierzch na dynię i piecz 1 1/2 godziny w piekarniku, aż miąższ będzie bardzo miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Nóż Do Obierania
1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Wyjąć z piekarnika, ostudzić na kilka minut i czerpać się ser i miąższ służyć.