Ackee i Cod Stewart Loaf (Ackee-Saltfish-Codfish-Bacalao Loaf)
Ackee i Cod Stewart Loaf (Ackee-Saltfish-Codfish-Bacalao Loaf) to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 9 porcjami. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 14 godzin i 50 minut. Mieszanka ackees, tymianek, scallion, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 53%. Spróbuj Ackee i Cod Stewart Loaf (Ackee-Saltfish-Codfish-Bacalao Loaf), Saltfish and Ackee, oraz Saltfish and Ackee dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zamocz dorsza w wodzie noc wcześniej w lodówce. W dniu, w którym planujesz przygotować danie, zmień wodę i mocz ponownie na około 2 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spray 9 mini Patelnie bochenek z oliwy z oliwek sprayu.
Napełnij średni rondel wodą i zagotuj.
Dodaj rybę i gotuj przez 20 minut, aby usunąć wszelkie kości. Pozostawić do ostygnięcia.
W osobnej misce wymieszaj rybę, ackees, majonez i szalotki. Korzystanie z różnych przypraw, włączenie do mieszanki w zależności od smaku.
Dodaj bułkę tartą trochę na raz, degustacja jak to zrobić, aby upewnić się, że nie stracić smak ryby lub ackees.
Gdy osiągniesz smak, który Ci odpowiada, dodaj ostry sos. Po raz kolejny należy zachować ostrożność podczas dodawania gorącego sosu, aby nie zrobić ryby zbyt ostre.
Równomiernie podzielić i nacisnąć mieszankę rybną do każdej patelni bochenka i piec w piekarniku przez 20 minut, lub aż rumiane.
Wyjąć bochenki z piekarnika. Umieść deskę do krojenia na górze każdej patelni bochenka i odwróć. Powtórz z pozostałymi patelniami bochenkowymi.