Acapulco Delight
Need a Wegetariańskie przystawki? Acapulco Delight może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 374 kalorie, 11g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka śmietany, wody, oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Podobne przepisy obejmują Acapulco Enchiladas, Ceviche z Acapulco, oraz Acapulco Chicken.
Instrukcje
W dużej patelni, brązowa wołowina; odsączyć tłuszcz. Wymieszać z przyprawą taco i wodą.
Dodać sos taco; dusić przez 5-10 minut lub do lekko zgęstnienia. Przykryj dno 13-calowego. x 9 po. naczynie do pieczenia z trzema tortillami, rozrywając je na kawałki w razie potrzeby.
Połowę mieszanki mięsnej rozprowadzić na tortillach, a następnie posypać 1/2 szklanki sera.
Warstwę z trzech tortilli; spread z refryded fasoli. Przykryć kwaśną śmietaną; posypać zieloną cebulką i oliwkami.
Ułożyć Pozostałe tortille na wierzchu; przykryć pozostałą mieszanką mięsną i serem.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do rozgrzania.
Odstawić na kilka minut przed podaniem.