A + Karmel Jabłko Pandowdy
Przepis a + karmelowe Jabłko Pandowdy można zrobić w około 1 godzinę. Za 3,37 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 1202 kalorii, 12g białka, oraz 44g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. Ten przepis od Allrecipes wymaga mleka, brązowego cukru, muszli do głębokiego naczynia i skrobi kukurydzianej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Apple Pandowdy, Pandowdy Żurawinowo-Jabłkowe, oraz Easy Apple Pandowdy.
Instrukcje
Umieść stojak w dolnej jednej trzeciej piekarnika. Rozgrzej do 400 stopni F (200 stopni C).
Połącz brązowy cukier, skrobię kukurydzianą, cynamon i sól w dużej misce.
Dodaj jabłka i karmelki i wymieszaj, aby pokryć.
Podziel mieszankę jabłkowo-karmelową na 4 (4 1/2 do 5 cali) (10-12 cm) naczynia do pieczenia i ułóż na blasze do pieczenia. Delikatnie usuń skorupki ciasta z folii.
Umieść na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej.
Rozwałkuj każdą rundę do 12 cali (30 cm) średnicy.
Wytnij cztery rundy nieco większe niż naczynia do pieczenia. Z pozostałego ciasta Wytnij kształty "a+" do dekoracji blatów.
Posyp każde danie ciastem.
Lekko posmaruj płynem do mycia jajek. Zrób małą szczelinę pośrodku każdego, aby umożliwić ucieczkę pary. Udekoruj blaty wzorami A+ i posmaruj je płynem do mycia jajek.
Posyp każde ciasto posyp cukrem.
Połóż arkusz folii na wierzchu naczyń i piecz przez 15 minut.
Zdejmij folię i piecz przez 20-25 minut lub do momentu, gdy wierzchołki będą złotobrązowe.