Kuskus z siedmioma warzywami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 426 kalorii, 15g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i odebrać migdały, masło, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kuskus warzywny (Couscous aux Légumes), Kuskus Warzywny, oraz Kuskus Warzywny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Czosnek, rzepa, cebula, marchew, koper włoski, rodzynki, imbir, sól, kminek, papryka, cukier, kurkuma, goździki i cynamon umieścić w dużym garnku do zupy z ciasną pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Kurkuma
Uncje Płynu świeżej Wody
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Rzepa
Słonina Wieprzowa
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać 2 szklanki wody i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa są nieco miękkie, o 10 protokół. Dynię maślaną pokroić w kliny. Wiązać gałązki pietruszki razem ze sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
3
Dodaj squash, cukinia, ciecierzyca, i gałązki pietruszki do garnka. Używając palców i pracując nad garnkiem, rozdrzyj pomidory na duże kawałki i dodaj je do garnka z sokami. Dusić gulasz, pod przykryciem, aż będzie lekko gęsty i pachnący, a warzywa są widłowe, ale nie papkowate, o 15 protokół. (Możesz przetestować warzywa nieco wcześniej, usunąć je, gdy tylko będą miękkie, i zwrócić je do garnka, gdy będziesz gotowy do podania. Wszystkie warzywa powinny być wystarczająco delikatne, aby wyciąć z boku widelca, ale nadal zachowują swoje kształty.)
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Usuń laski cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
5
Kuskus: w małym rondlu zagotować wodę z masłem i solą. Wmieszać kuskus, zdjąć rondel z ognia, przykryć i odstawić, aż woda zostanie wchłonięta i kuskus będzie pulchny, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6
Przenieść do miski i puch widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Aby podać, rozłóż kuskus na dużym półmisku i, za pomocą łyżki szczelinowej, ułożyć warzywa na środku.