30 minut do domowej roboty.JELL Orange Freezer Marmalade

Need a bezglutenowa, przyjazna dla fodmap i wegańska przyprawa? 30 minut do domowej roboty.Galaretka pomarańczowy Marmolada zamrażarka może być super przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 118 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. jeśli masz pod ręką owoce, cukier, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj 30 minut do domowej roboty.JELL Orange Freezer Marmalade, 30 minut do domowej roboty.Dżem z galaretki brzoskwiniowej, oraz 30 minut do domowej roboty.Dżem z zamrażarki GALARETKOWO-Malinowo-jagodowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wypłukać czyste plastikowe pojemniki i pokrywki wrzącą wodą. Dokładnie wysuszyć.
Usuń kolorową część skórki z pomarańczy za pomocą obieraczki do warzyw.
Skórkę pokroić w cienkie plastry lub drobno posiekać. Obierz i wyrzuć pozostałą białą część skórki z pomarańczy. Drobno posiekać owoce, zastrzegając dowolny sok.
Wymieszać ze skrawaną skórką wraz z sokiem z cytryny. Środek 2-1 / 3 szklanki mieszanki owoców do dużej miski. (W razie potrzeby dodać do 1/2 szklanki wody dla dokładnego pomiaru.) Wymieszać z cukrem.
Odstawić 10 min., mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać wodę z pektyną w małym rondelku. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 min.
Dodać do mieszanki owoców; wymieszać 3 min. lub aż cukier się rozpuści i nie będzie ziarnisty. (Może pozostać kilka kryształów cukru.)
Napełnij wszystkie pojemniki natychmiast w granicach 1/2 cala od wierzchołków. Zetrzyj górne krawędzie pojemników; natychmiast przykryj pokrywkami.
Odstawić w temperaturze pokojowej przez 24 godziny. Marmolada jest teraz gotowa do użycia. Przechowywać w lodówce do 3 tygodni lub zamrażać dodatkowe pojemniki do 1 roku. Rozmrozić w lodówce przed użyciem.