Żucia Bezglutenowe
Żucia bezglutenowe jest bezglutenowe hor d ' oeuvre. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Udaj się do sklepu i podnieś gumę ksantanową, jajko, żółtko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 265 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 39 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gluten Free Soft & Chewy Almond Butter Granola Bar PLUS bezglutenowe Chex płatki owsiane prezentów, Chewy Gluten Free Brownie, oraz Baton Musli Do Żucia Bezglutenowy.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Roztopić masło w średnim rondlu o grubym dnie na małym ogniu. Po stopieniu wlać do miski miksera stojącego.
W średniej misce przesiać razem mąkę ryżową, skrobię kukurydzianą, mąkę z tapioki, gumę ksantamową, sól i sodę oczyszczoną. Odstawić.
Dodaj oba cukry do miski z masłem i za pomocą mocowania wiosła, śmietany razem na średniej prędkości przez 1 minutę.
Dodać całe jajko, żółtko, mleko i ekstrakt waniliowy i wymieszać, aż dobrze się połączą. Powoli włącz mieszankę mąki, aż do całkowitego połączenia.
Dodać chipsy czekoladowe i wymieszać, aby połączyć.
Schłodzić ciasto w lodówce, aż będzie twarde, około 1 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Uformuj ciasto na 2-uncjowe kulki i umieść na wyłożonych pergaminem arkuszach do pieczenia, 6 ciastek na arkuszu.
Piec przez 14 minut, obracając Patelnie po 7 minutach, aby uzyskać równomierne pieczenie.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić ciasteczka na patelniach przez 2 minuty. Przenieś ciasteczka do drucianego stojaka i całkowicie ostudź. Przechowywać gotowane ciasteczka w szczelnym pojemniku.