Żeberka jagnięce z miodem i winem

Żeberka jagnięce z miodem i winem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 833 kalorii, 45g białka, oraz 64G tłuszczu na porcję. Na 4,39 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 215 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, sok z cytryny, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Grillowane kotlety jagnięce z czerwonym winem, czosnkiem i miodem, Czerwone Wino Duszone Żeberka, oraz Żeberka Duszone W Winie.
Instrukcje
Umieścić jagnięcinę w naczyniu do pieczenia 9x13 cali. W małej misce połączyć cebulę, czosnek, miód, olej, sos sojowy, wino, pieprz, sól, sok z cytryny i cynamon.
Dobrze wymieszać i wlać mieszaninę na całą jagnięcinę. Przykryć i schłodzić do marynowania przez 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Piec w nagrzanym piekarniku przez 70 minut lub do momentu ugotowania.