Żeberka Dziecięce W Stylu Azjatyckim
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj żeberek w stylu azjatyckim. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.91 za porcję. Jedna porcja zawiera 581 kalorii, 48g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sos hoisin, sok z cytryny, ketchup, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć świeży piernik można śledzić to danie główne z Piernik Z Owocowym Kompot jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Asian Style Baby Back Ribers, Żeberka Dziecięce W Stylu Azjatyckim, oraz Azjatyckie Szkliwione Żeberka Dziecięce.
Instrukcje
Połączyć melasę, sól czosnkowa, cebula w proszku i sos Worcestershire; łyżka nad mięsem.
Umieść żebra na stojaku w małej płytkiej patelni do pieczenia. Przykryć i piec w temperaturze 325° przez 50-60 minut lub do miękkości.
W małym rondlu, połączyć sos sojowy, koncentrat soku ananasowego, ocet, sos hoisin, ketchup, sok z cytryny, musztarda, sos Worcestershire, imbir i czosnek. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 10 minut lub aż lekko zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu.
Zwilż papierowy ręcznik olejem do gotowania; za pomocą długich szczypiec, pocierać na stojaku do grilla, aby lekko pokryć.
Żeberka szczotkować z niektórych glazury; grill, odkryte, na średnim ogniu przez 8-12 minut lub aż zbrązowieje, obracając często i szczotkowanie z dodatkowym szkliwem.
Podawać pozostałą glazurę z boku.