Świetna zielona fasolka mamy
Jeśli masz około 25 minut do spędzenia w kuchni, niesamowita zielona fasolka mamy może być niesamowitym przepisem bezglutenowym i zgodnym z dietą FODMAP, który warto wypróbować. Za 40 centów za porcję otrzymujesz dodatek dla 8 osób. Jedna porcja zawiera 48 kalorii , 2 g białka i 2 g tłuszczu . Udaj się do sklepu i kup kostkę bulionu wołowego, masło, przyprawę czosnkowo-pieprzową i kilka innych rzeczy, aby przygotować ją dzisiaj. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 41% , to danie jest solidne. Podobne przepisy to Great Gazpacho , Great Greek Salad i Mom's Perfect Macaroni Salad .
Instrukcje
Odcedź zieloną fasolkę, zachowując połowę płynu. Rozpuść kostkę bulionową w zachowanym płynie.
Zieloną fasolkę i zalewę włożyć do rondla.
Dodaj sos Worcestershire, sos sojowy, masło lub margarynę i przyprawę czosnkowo-pieprzową do smaku. Gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut.
Przenieś do miski, pozostawiając fasolę w płynie. Użyj łyżki cedzakowej do podania.