Łosoś Japoński Z Sobą

Łosoś Japoński Z Sobą
Japoński łosoś z Soba może być tylko Japoński przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 722 kalorie, 48g białka, oraz 52g tłuszczu. Na 6,31 zł / porcja, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Ten przepis z Andreas Recipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, mirin, pęczki makaronu soba gryczanego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Makaron Soba Z Łososiem Japońskim, Japońskie szaszłyki z tofu na Soba, oraz Japońskie krewetki i makaron Soba.

Instrukcje

1
Wymieszać razem sos sojowy, sake, mirin i bulion. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
2
Umieścić olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Włożyć filety z łososia i obrócić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
4
Posypać czosnkiem i imbirem. Gotować przez około 5 minut, aż przyprawy zaczną brązowieć, a na zewnątrz zacznie bladoróżować, a następnie odwrócić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
5
Polać sosem łososia. Gotować na średnim ogniu, pod przykryciem, przez około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
6
Na wierzch posypać świeżym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
7
Gdy łosoś jest nieprzezroczysty przez całą drogę, usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
8
Dodaj ugotowany makaron na patelni i mieszać przez minutę lub dwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Wlać makaron na talerze i umieścić łososia na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
10
Dekoruj świeżymi szalotkami.Zasoby
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
11
Wikipedia Soba*******************************************************************źródło: adaptacja z odcinka Calling All Cooks, Food Network

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia85
Magazyn