Łatwe warstwy i odmiany

Łatwe warstwy i odmiany
Łatwy Stratan i wariacje może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.73 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz szalotki, ser cheddar, szynka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łatwe Śniadanie Warstwy, Easy Bake Warstw, oraz Łatwe Śniadanie Warstwy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pieczarki podsmażyć w 1 łyżce oleju. Doprawić solą i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Ubić pół na pół, jajka, sól i pieprz na gładką masę. Spryskaj 9-na-13-calowy Pyrex lub ceramiczne naczynie do pieczenia za pomocą sprayu do gotowania warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona Pancetta, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 1/4 CalaCienko Pokrojona Pancetta, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 1/4 Cala
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Dół linii z 6 kromkami chleba. Połowę szynki i połowę pieczarek rozsypać na chlebie, następnie posypać połową szalotki i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
4
Wlać 1 szklankę mieszanki jajek na wierzch. Powtórz warstwy z pozostałym chlebem, szynką, pieczarkami, serem i szalotkami. Powoli wlać pozostałą masę jajeczną równomiernie na wierzch. Przykryć folią, a następnie odchudzić zapiekankę z 3 16-uncjowymi puszkami przez co najmniej 15 minut, aby zanurzyć składniki. (Można przechowywać w lodówce przez noc, ale przed pieczeniem powrócić do temperatury pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
6
Piec w nagrzanym 325-stopniowym piekarniku, aż krem zostanie ustawiony, około 50 minut. Włącz brojlery i broil, aż warstwy jest plamisty brązowy i puffy (oglądać uważnie), o 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
7
Odstawić na 8 do 10 minut, a następnie podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia10
Magazyn