Łatwe Pieczone Ciasto Taco
Łatwe pieczone ciasto Taco może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 536 kalorii, 38g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.01 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mleko cztery ser, chili w proszku, bardzo chudej mielonej wołowiny i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Easy Taco Pie i zespół Cabot Fit, Łatwe Sześciowarstwowe Pieczone Kubki Taco, oraz Łatwe pieczone Refried Bean Dip (lub taco lub burrito nadzienie) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Brązowe mięso z cebulą i chili w proszku na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać pomidory i kukurydzę; gotować 5 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Łyżka 1 szklanka mieszanki mięsa do 2-qt. okrągła zapiekanka; przykryć 3 tortillami, nakładając się w razie potrzeby, aby zmieścić się w naczyniu. Dodać 2 szklanki pozostałej mieszanki mięsa i 1/2 szklanki sera. Przykryć pozostałą tortillą i pozostałą mieszaniną mięsa; przykryć.
Piec 25 do 30 min. lub aż do przegrzania. Wierzch z pozostałym serem; piec, odsłonięty, 5 min. albo aż się stopi.
Podawać posypane kwaśną śmietaną.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.