Spaghetti wegetariańskie
Wegetariańskie spaghetti może być właśnie tym daniem głównym, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 480 kalorii , 17 g białka i 11 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 6 osób. Za 1,1 dolara za porcję ten przepis pokrywa 22% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga spaghetti, soli, parmezanu i selera. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 25 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 63% . Wegetariańskie muszle faszerowane ,kurczak i wegetariańskie tamales z sosem Red Mole oraz łatwa bezglutenowa wegetariańska sałatka makaronowa są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Ugotuj spaghetti zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W międzyczasie na dużej patelni podsmaż cebulę, seler i czosnek w proszku na oleju, aż będą miękkie.
Dodaj sos spaghetti, fasolę, pomidory, cukier, sól, oregano i liść laurowy.
Doprowadzić do wrzenia; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut. Wyrzucić liść laurowy.
Odcedź spaghetti, polej sosem i posyp serem.