Sos makowy

Sos makowy
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych, laktoovo-wegetariańskich i wegańskich do swojej skrzynki z przepisami, Poppy Seed Dressing może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Ten przepis daje 12 porcji z 59 kaloriami , 0 g białka i 4 g tłuszczu każda. Za 14 centów za porcję ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i sycący. Mieszanka soli, oleju roślinnego, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 10 minut . Sprawdza się dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jest dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Podobne przepisy znajdziesz w przepisach na chleb jagodowy z nasionami chia i makiem - bezglutenowy i bezmleczny , chleb grejpfrutowy z makiem i warstwowe ciastka makowe .

Instrukcje

1
W małej misce połącz pierwsze sześć składników. Powoli ubij olej. Przykryj i wstaw do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Podawać z owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn