Polędwiczka wieprzowa alla Napoli

Polędwiczka wieprzowa alla Napoli
Przepis na polędwiczkę wieprzową alla Napoli można przygotować w około 55 minut . Dbasz o sylwetkę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 246 kalorii , 24 g białka i 14 g tłuszczu na porcję. Za 1,31 USD za porcję otrzymujesz danie główne dla 6 osób. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką paprykę, pomidory rzymskie, polędwiczki wieprzowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje całkiem niezłą ocenę Spoonacular wynoszącą 53% . Wypróbuj Cookinghow Penne Alla Vodka , Fettuccine Alla Carbonara, With No Cream Necessary i Linguine Alla Carbonara, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni Celsjusza (400 stopni Fahrenheita).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szynka Wędzona, Około 7 Funtów1 Szynka Wędzona, Około 7 Funtów
2
Rozgrzej olej na żeliwnej patelni na średnio-wysokim ogniu. Zrumień wieprzowinę ze wszystkich stron na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4 Do 5 średnich Pomidorów, Grubo Posiekanych4 Do 5 średnich Pomidorów, Grubo Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do 5 średnich Pomidorów, Grubo PosiekanychDo 5 średnich Pomidorów, Grubo Posiekanych
3
Wymieszaj w misce pomidory, oliwki, wino, rozmaryn i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
Płaska łyżka Soli MorskiejPłaska łyżka Soli Morskiej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cps Zimna WodaCps Zimna Woda
4
Polać wieprzowinę. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanego Rozmarynu, 4 Do 5 Gałązek3 łyżki Drobno Posiekanego Rozmarynu, 4 Do 5 Gałązek
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
5
Włóż patelnię z wieprzowiną do nagrzanego piekarnika i piecz przez 30 minut, do minimalnej temperatury wewnętrznej 145 stopni Fahrenheita (63 stopni Celsjusza).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szynka Wędzona, Około 7 Funtów1 Szynka Wędzona, Około 7 Funtów
Do 5 średnich Pomidorów, Grubo PosiekanychDo 5 średnich Pomidorów, Grubo Posiekanych
6
Wyjmij wieprzowinę z patelni, pozostawiając resztę mieszanki pomidorowej i soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do 5 średnich Pomidorów, Grubo PosiekanychDo 5 średnich Pomidorów, Grubo Posiekanych
7
Postaw patelnię na średnim ogniu i stopniowo dodawaj śmietanę. Ciągle mieszając, doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień do małego i gotuj przez 5 minut, aż zgęstnieje. Pokrój wieprzowinę w plastry i polej sosem śmietanowym przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowySos śmietanowy
Ryba W Galaretce I Robaki (opcjonalnie)Ryba W Galaretce I Robaki (opcjonalnie)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do 5 średnich Pomidorów, Grubo PosiekanychDo 5 średnich Pomidorów, Grubo Posiekanych
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn