Pieczeń 6-cebulowa z kozim serem Creman jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka skórki z cytryny, cipollini, cebula perła, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Zupa z rukoli z prażonymi burakami i kozim serem Crema, Quesadillas z serem buraczanym i kozim z Chile-Lime Crema, oraz Karmelizowany Dip Cebulowo-Kozi.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce, mieszając do wymieszania. Wymieszać w 1/2 szklanki orzechów włoskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski Cynamonu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Czosnek wymieszać z 6 składnikami, skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®
3
Posypać solą morską i pieprzem. Mieszanka łyżka do 3-quart patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Piec w temperaturze 400 przez 25 minut, mieszając raz. Dollop mieszanka koziego sera na mieszance cebuli; piec 20 minut lub aż cebula będą miękkie.