Meksykańska Pizza
Pizza meksykańska robi się około 30 minut od początku do końca. Za 1,5 dolara za porcję otrzymujesz danie główne dla 8 osób. Jedna porcja zawiera 389 kalorii , 18 g białka i 18 g tłuszczu . 1 osoba uznała ten przepis za pełen smaku i sycący. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis z Taste of Home wymaga sałaty, oliwek, cebuli i grubych chipsów tortilli. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 35% , to danie jest raczej kiepskie. Wypróbuj Mexican Fiesta Salad Pizza , Authentic Mexican Wedding Cookies i Blast Of Color Mexican Stuffed Bell Peppers, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Pokrój połowę cebuli, resztę posiekaj; odłóż na bok.
Połóż ciasto na nieposmarowanej blasze do pizzy o średnicy 12 cali.
Rozłóż fasolę na spodzie do 1/2 cala od krawędzi. Na wierzch połóż ser cheddar i pokrojoną cebulę.
Piecz w temperaturze 450° przez 10-12 minut lub do momentu roztopienia się sera. Na wierzchu ułóż sałatę, mieszankę serów, posiekaną cebulę, pomidora, oliwki i chipsy tortilli.