Marzycielski kremowy placek z masłem orzechowym

Marzycielski kremowy placek z masłem orzechowym
Przepis Dreamy Creamy Peanut Butter Pie można przygotować w około 40 minut . Jedna porcja zawiera 779 kalorii , 15 g białka i 51 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 8 osób. Za 1,23 dolara za porcję przepis ten pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mleka skondensowanego, śmietanki kremówki, czekoladowych wiórków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się dobrze jako niedrogi deser. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 36% , co jest raczej złym wynikiem. Użytkownikom, którym podobał się ten przepis, spodobały się również 7-Up Cake...A Dreamy Vintage Cake Made Skinny , Dreamy Chai Rice Pudding i No-Bake Chocolate Peanut Butter Pie .

Instrukcje

1
Wymieszaj pokruszone ciasteczka z masłem i przyłóż masę do dna i boków nieposmarowanej formy do ciasta o średnicy 23 cm (9 cali).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Maślane Nutter, PokruszoneCiasteczka Maślane Nutter, Pokruszone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
2
Piec w temperaturze 350° przez 6-8 minut lub do momentu, aż skórka lekko się zrumieni. Ostudzić na kratce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Ciasteczka (polecamy: Pillsbury Grands! Southern Style Biscuits)Ciasteczka (polecamy: Pillsbury Grands! Southern Style Biscuits)
3
W małej misce ubij mleko i mieszankę budyniową przez 2 minuty (mieszanka będzie gęsta). W dużej misce ubij masło orzechowe, serek śmietankowy i mleko skondensowane, aż do uzyskania gładkiej konsystencji; wmieszaj budyń. Odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
(takie Jak Hershey's® Special)(takie Jak Hershey's® Special)
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Standardowa Miska Na WafleStandardowa Miska Na Wafle
4
Delikatnie rozprowadź polewę lodową na spodzie. W dużej misce ubij śmietanę, aż zacznie gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Ciepła śmietanka Pół Na PółCiepła śmietanka Pół Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Standardowa Miska Na WafleStandardowa Miska Na Wafle
5
Dodaj cukier; ubijaj, aż powstanie sztywna piana. Wymieszaj 1-1/2 szklanki z mieszanką budyniową; wlej do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
(puszki Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych(puszki Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
6
Rozłóż pozostałą bitą śmietanę na wierzchu; udekoruj czekoladowymi lokami. Schłodź do momentu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn