Grillowana wieprzowina i papryka Poblano

Grillowana wieprzowina i papryczki Poblano mogą być bezglutenowym i pierwotnym przepisem, którego szukałeś. Z tego przepisu składa się 8 porcji zawierających 265 kalorii, 31 g białka i 13 g tłuszczu każda. Za 2,03 USD za porcję ten przepis pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim delektować w dowolnym momencie, ale szczególnie nadaje się na Czwarty Lipiec. Niewiele osób tak naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka anyżu, mielonego kminku, sproszkowanej cebuli i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał dobry wynik łyżeczkowy wynoszący 65%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak grillowana wieprzowina i papryczki poblano, grillowana wieprzowina i papryczki poblano oraz szarpana wieprzowina nadziewana papryczką poblano.
Instrukcje
Z każdej papryki odetnij górę i odłóż ją na bok.
Usuń nasiona. Nafaszeruj paprykę serem. Wymień blaty i zabezpiecz wykałaczkami; odłożyć na bok.
Połącz przyprawy; natrzeć wieprzowinę. Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 18 minut lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 160°.
Umieść paprykę na pośrednim ogniu; podgrzewać przez 10 minut lub do momentu zarumienienia.