Fasolka szparagowa słodko-kwaśna

Fasolka szparagowa słodko-kwaśna
Potrzebujesz dodatku bez nabiału ? Słodko-kwaśna zielona fasolka może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 87 kalorii , 2 g białka i 4 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 6 osób i kosztuje 34 centy za porcję. Ten przepis z Allrecipes ma 30 fanów. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 27 minut . Udaj się do sklepu i kup cebulę, paprykę, 2 (15 uncji) puszki zielonej fasolki i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest możliwe do poprawienia. Wypróbuj Zieloną fasolkę z prażonymi orzechami włoskimi i słodką żurawiną , Słodkie ciasto wielkanocne z lukrem królewskim i śmietaną oraz pistacjami i Słodko-kwaśny dip z bakłażana La Nonny, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Smaż boczek na średniej patelni na średnio wysokim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż się ładnie zrumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
2
Dodaj cebulę i smaż, aż stanie się przezroczysta. Wymieszaj z mąką i smaż jeszcze 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
3
Wlej do garnka ocet i 3/4 szklanki odłożonego płynu z zielonej fasolki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
4
Dodaj cukier, sól i pieprz i wymieszaj. Doprowadź do wrzenia, zmniejsz ogień do wrzenia i dodaj zieloną fasolkę. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż fasolka będzie gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćNormalny
Gotowe W27 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn