Deser z rabarbarem babci Bev (chrupiący rabarbar)

Deser z rabarbarem babci Bev (chrupiący rabarbar)
Przepis Babci Bev's Rhubarb Dessert (Rhubarb Crisp) można przygotować w około 1 godzinę i 5 minut . Dbasz o sylwetkę? Ten przepis laktoowowegetariański ma 306 kalorii , 2 g białka i 13 g tłuszczu na porcję. Za 54 centy za porcję przepis ten pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 8 osób. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 19 powiedziałoby, że trafił w dziesiątkę. Ten przepis z Allrecipes wymaga mąki, rabarbaru, zmielonej gałki muszkatołowej i jajek. Jest idealny na Dzień Matki . Sprawdza się jako niedrogi deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest bardzo zła (ale nadal możliwa do poprawienia). Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również przepisy takie jak Babcine jabłko Crisp , Babci B's Rhubarb Cake i Rabarbar Crisp .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni Celsjusza (350 stopni Fahrenheita).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Półsłodkiej Polewy Czekoladowej3 Funty Półsłodkiej Polewy Czekoladowej
2
Wymieszaj 1 szklankę mąki i cukru pudru w misce; pokrój masło w mieszankę mąki za pomocą noża do ciasta lub dwóch widelców, aż mieszanka będzie kruszona. Wciśnij mieszankę mąki i masła do 8-calowej kwadratowej formy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Ciasteczek Oreo O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, PokruszonychOpakowanie Ciasteczek Oreo O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokruszonych
¼ łyżeczki Wanilii¼ łyżeczki Wanilii
Półsłodka Polewa CzekoladowaPółsłodka Polewa Czekoladowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar, Opcjonalnie1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar, Opcjonalnie
4 Duże Piersi Bażanta, Oddzielone Od Kości, Ze Skórą I Końcówką Skrzydła (użyj4 Duże Piersi Bażanta, Oddzielone Od Kości, Ze Skórą I Końcówką Skrzydła (użyj
3
Piecz ciasto w nagrzanym piekarniku, aż do uzyskania złotego koloru, przez 15–20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Półsłodkiej Polewy Czekoladowej3 Funty Półsłodkiej Polewy Czekoladowej
4
Wymieszaj biały cukier, 1/4 szklanki mąki, proszek do pieczenia i gałkę muszkatołową z ubitymi jajkami. Wymieszaj rabarbar z mieszanką jajeczną; wlej nadzienie rabarbarowe do upieczonego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Półsłodka Polewa CzekoladowaPółsłodka Polewa Czekoladowa
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie zacznie bulgotać, przez 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Półsłodkiej Polewy Czekoladowej3 Funty Półsłodkiej Polewy Czekoladowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeWiosenne
Magazyn