Żółta papryka Panzanella z " stołu rodzinnego

Żółta papryka Panzanella z
Przepis żółty papryka Panzanella z ' tabeli rodziny może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 334 kalorie, 4G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 72 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, sól koszerna i pieprz, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj Grillowana Papryka Sałatka Panzanella, Grillowany Radicchio, Papryka + Oliwka Panzanella, oraz Sałatka z pieczonego kurczaka z żółtą papryką i plastrami cytryny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż półprzezroczyste i światło złoty, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać paprykę i czosnek i gotować, aż bardzo miękkie, o 30 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4
Zdjąć z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej.
5
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 325 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Kostki chleba wrzucić z 2 łyżkami oleju i rozprowadzić na blasze do pieczenia. Tosty do jasnego złota, 7 do 10 minut; sprawdź je po 5 minutach, aby upewnić się, że nie są zbyt ciemne. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
7
W dużej misce, połączyć mieszaninę pieprzu i kapary i złożyć w chlebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Dodać dwa octy i doprawić solą i pieprzem do smaku; odstawić na około 15 minut, aby zmiksować smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
9
Tuż przed podaniem delikatnie wymieszać z liśćmi bazylii i skropić sałatkę pozostałym 1/4 szklanki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Piccini Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn