Żółta papryka Panzanella z " stołu rodzinnego
Przepis żółty papryka Panzanella z ' tabeli rodziny może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 334 kalorie, 4G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 72 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, sól koszerna i pieprz, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj Grillowana Papryka Sałatka Panzanella, Grillowany Radicchio, Papryka + Oliwka Panzanella, oraz Sałatka z pieczonego kurczaka z żółtą papryką i plastrami cytryny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż półprzezroczyste i światło złoty, 10 do 15 protokół.
Dodać paprykę i czosnek i gotować, aż bardzo miękkie, o 30 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 325 stopni.
Kostki chleba wrzucić z 2 łyżkami oleju i rozprowadzić na blasze do pieczenia. Tosty do jasnego złota, 7 do 10 minut; sprawdź je po 5 minutach, aby upewnić się, że nie są zbyt ciemne. Pozostawić do ostygnięcia.
W dużej misce, połączyć mieszaninę pieprzu i kapary i złożyć w chlebie.
Dodać dwa octy i doprawić solą i pieprzem do smaku; odstawić na około 15 minut, aby zmiksować smaki.
Tuż przed podaniem delikatnie wymieszać z liśćmi bazylii i skropić sałatkę pozostałym 1/4 szklanki oleju.