Żółta papryka Panzanella z " stołu rodzinnego

Żółta papryka Panzanella z
Przepis żółty papryka Panzanella z ' tabeli rodziny może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 334 kalorie, 4G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 72 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, sól koszerna i pieprz, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj Grillowana Papryka Sałatka Panzanella, Grillowany Radicchio, Papryka + Oliwka Panzanella, oraz Sałatka z pieczonego kurczaka z żółtą papryką i plastrami cytryny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż półprzezroczyste i światło złoty, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać paprykę i czosnek i gotować, aż bardzo miękkie, o 30 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Zdjąć z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej.
5
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 325 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Kostki chleba wrzucić z 2 łyżkami oleju i rozprowadzić na blasze do pieczenia. Tosty do jasnego złota, 7 do 10 minut; sprawdź je po 5 minutach, aby upewnić się, że nie są zbyt ciemne. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
7
W dużej misce, połączyć mieszaninę pieprzu i kapary i złożyć w chlebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
8
Dodać dwa octy i doprawić solą i pieprzem do smaku; odstawić na około 15 minut, aby zmiksować smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
9
Tuż przed podaniem delikatnie wymieszać z liśćmi bazylii i skropić sałatkę pozostałym 1/4 szklanki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
Cienki-Cienki-

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Piccini Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn