Żółta dynia i papryka
Żółta dynia i papryka to bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i całe 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Za 51 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól, paprykę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób naprawdę lubiło ten dodatek. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 28%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Tajskie zielone Curry z dynią piżmową i żółtą papryką, Tajskie zielone Curry z dynią piżmową i żółtą papryką, oraz Pizza Z Czerwoną I Żółtą Papryką.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż dynię, cebulę i paprykę na oleju przez 4-5 minut lub do uzyskania chrupiącej miękkości.
Dodaj pozostałe składniki. Zmniejsz ogień do średniego.
Gotuj bez przykrycia przez 3-4 minuty lub do miękkości warzyw, od czasu do czasu mieszając.