Żurawinowy Smak
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj żurawiny. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 244 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Mieszanka jabłka, mielony imbir, złote rodzynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Żurawinowy Smak, Surowy Smak Żurawiny, oraz Żurawinowy Smaczek Figowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz żurawinę, cukier, imbir, goździki, sok z granatów (jeśli używasz) i wodę w średnim rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż większość żurawiny są podzielone, o 20 protokół.Wymieszać z rodzynkami, jabłkiem i skórką z cytryny i dalej gotować do zgęstnienia, około 25 minut.
Wyjąć z ognia i ostudzić.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.