Żurawina Szkliwione Lepkie Skrzydełka Z Kurczaka

Żurawina Szkliwione Lepkie Skrzydełka Z Kurczaka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj lepkie skrzydełka z kurczaka oszklone żurawiną. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 42 centów za porcję. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś koszerną sól i pieprz, skrzydełka z kurczaka, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Chrupiące Lepkie Skrzydełka Z Kurczaka Oszklone Soją, Lepkie Skrzydełka Z Kurczaka, oraz Lepkie Skrzydełka Z Kurczaka dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery do wysokości za pomocą rusztu piekarnika ustawionego około 4 cale od źródła ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Usuń końcówki skrzydeł i wyrzuć lub Zachowaj do robienia zapasów. Użyj nożyc kuchennych lub noża, aby oddzielić skrzydła w stawie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Wrzuć skrzydełka z kurczaka i olej roślinny na blachę do pieczenia, aż będą dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Posyp solą i kilkoma mielonymi pieprzem. Podsmaż skrzydełka, aż skóra zacznie być chrupiąca i brązowa, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Wyjmij patelnię z piekarnika i odwróć skrzydełka. Podsmaż drugą stronę, aż będzie chrupiąca i złocistobrązowa, jeszcze około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
W międzyczasie włóż żurawinę do robota kuchennego i pulsuj, aż będziesz miał małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
7
Dodaj je na średnią patelnię ze słodkim sosem chili i 3/4 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodki Sos ChiliSłodki Sos Chili
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Dodaj wszystkie białka szalotki i 2 zielenie szalotki. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, około 3 minut. Przecedzić do średniej miski, naciskając, aby przepuścić jak najwięcej płynu. Włóż płyn na patelnię i gotuj na wolnym ogniu, aż będzie gęsty i lśniący, jak glazura.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
9
Zdejmij skrzydełka i sprawdź wysmażenie; jeśli nóż włożony w mięso najbliżej kości nie jest już różowy, gotowe. Wrzuć skrzydełka do miski na sos, aż będą dobrze pokryte, wróć na blachę do pieczenia i piecz, aż glazura stanie się błyszcząca, a na skórze pojawią się pęcherzowe plamy zwęglenia, 1 do 3 minut. Sprawdzaj skrzydła co minutę na tym etapie, aby glazura się nie przypaliła. Jeśli twoja glazura nie przykleja się tak dobrze, jak byś chciał, nałóż glazurę pędzelkiem do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
10
Posyp pozostałą zieleninę szalotki na wierzchu skrzydeł.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
11
Podawać na gorąco.

Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose

Skrzydełka z kurczaka naprawdę dobrze komponują się z Pinot Noir, winem musującym i Chardonnay. Białe mięso jest zwykle łączone z białym winem, aby nie przytłoczyć smaku mięsa, więc chardonnay i sauvignon blanc to Bezpieczny Wybór. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować, jest Sur de los Andes Pinot Noir Reserva. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Sur de los Andes Pinot Noir Reserva
Sur de los Andes Pinot Noir Reserva
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn