Żołędzie Truflowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu receptur hor d ' oeuvre, więc spróbuj żołędzi truflowych. Ten przepis serwuje 36 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, ścięte migdały, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i FODMAP przyjazny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Żołędzie Czekoladowo-Orzechowe, Tootsie Roll Acorns, oraz Martha ' s Coffee Beza żołędzie podobnych receptur.
Instrukcje
Roztop chipsy czekoladowe w kuchence mikrofalowej. Wymieszaj z serkiem śmietankowym, wodą i wyciągnij, aż się dobrze wymieszasz. Schłodzić przez 1 godzinę lub aż będzie łatwy w obsłudze. Uformuj łyżeczki w lekko podłużne kulki z jednym płaskim końcem; umieść na woskowanej, wyłożonej papierem blasze do pieczenia. Przechowywać w lodówce przez 1-2 godziny lub do twardości.
W kuchence mikrofalowej lub podwójnym kotle stopić powłokę cukierkową. Zanurz płaski koniec każdego żołędzia około 1/8 cala. do czekolady, a następnie zanurzyć w posiekanych migdałach. Włóż slivered migdał do góry do łodygi. Powrót do woskowanego papieru do twardnienia.