Żeberka Wołowe W Stylu Teksańskim

Żeberka Wołowe W Stylu Teksańskim
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 8 kalorii. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz papier rzeźniczy, drewno do palenia, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Grillowane Żeberka Wołowe Po Koreańsku, Chile i pomarańczowy duszone Flanken Style wołowina krótkie żeberka, oraz Szybkowar W Stylu Azjatyckim Wołowina Bez Kości Krótkie Żeberka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce połącz pieprz, sól i czosnek w proszku (jeśli używasz), aby wytrzeć. Żeberka doprawiamy obficie masą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Ogień palacza lub grill do 107°, dodając kawałki dymu kawałki drewna (patrz zakupy link powyżej), gdy w temperaturze. Gdy drewno jest zapalone i wytwarza dym, umieść żebra w palaczu lub grillu, mięso do góry i dymu, aż natychmiastowy termometr odczytu zarejestruje165 Po włożeniu do najgrubszej części żeber.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Owiń każdy stelaż żeber szczelnie w papier rzeźniczy i wróć do palacza. Kontynuuj gotowanie, aż termometr odczytu natychmiast zarejestruje 85° Po włożeniu do najgrubszej części żeber. Nie powinno być oporu podczas wkładania termometru do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4
Przenieś żebra do pustej chłodnicy i pozostaw na minimum 30 minut, do 3 godzin. Żeberka pokroić w pojedyncze kości i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Żeberka wołowe można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 entuzjasta wina Top 100 Best Buy of 2019
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn