Żeberka Wieprzowe Duszone W Stylu Wiejskim

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj duszone w piwie żeberka wieprzowe w stylu wiejskim. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 541 kalorii, 45g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Za $3.97 za porcję, ten przepis okładki 27% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i podnieś żeberka wieprzowe, bulion z kurczaka, liście laurowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać liście laurowe, możesz podążać za tym daniem głównym z Urocze Babeczki Z Musem Jabłkowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 19 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Beer ' N BBQ duszone żeberka wieprzowe w stylu wiejskim, Duszone Żeberka Wieprzowe W Stylu Wiejskim, oraz Duszone żeberka wieprzowe po wiejsku, pieczone warzywa i sos dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. osusz żeberka, dopraw solą i posyp 1/2 łyżeczki papryki.
Rozgrzej oliwę z oliwek w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj żeberka partiami i gotuj, aż się zrumienią, około 8 minut z każdej strony.
Dodaj cebulę i gotuj, aż się zrumieni, około 10 minut.
Dodaj pozostałą 1 łyżeczkę papryki i dopraw solą.
Dodaj piwo; doprowadzić do wrzenia i gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę, około 8 minut, zeskrobując dno garnka drewnianą łyżką.
Dodaj bulion z kurczaka, liście laurowe i tymianek; gdy płyn zacznie się gotować, włóż żeberka do garnka i przenieś do piekarnika. Gotuj bez przykrycia, obracając żeberka raz lub dwa razy, aż mięso będzie prawie miękkie, około 1 godziny.
Wymieszaj ocet i miód w miarce.
Wyjmij garnek z piekarnika i umieść na kuchence; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Dodaj mieszaninę octu i zagotuj, a następnie włóż garnek do piekarnika. Kontynuuj duszenie bez przykrycia, aż żeberka będą miękkie, jeszcze 15 do 20 minut. Włóż garnek do płyty kuchennej i przenieś żeberka na talerz. Doprowadź sos do wrzenia na średnim ogniu; odtłuścić tłuszcz i gotować, aż zgęstnieje, 10 do 15 minut. Włóż żeberka do garnka i podgrzej. Wyrzuć liście laurowe i tymianek. Zdjęcia: Con Poulos
Polecane wino: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel
Pinot Noir, Shiraz i Zinfandel to moje najlepsze typy żeberek wieprzowych. Żeberka wieprzowe i inne wieprzowiny z grilla ze słodko-pikantnymi sosami dobrze komponują się z tymi czerwonymi winami. Możesz spróbować dwóch piwnic przy Silver Oak Russian River Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 50 dolarów za butelkę.
![Dwie piwnice Silver Oak Russian River Pinot Noir]()
Dwie piwnice Silver Oak Russian River Pinot Noir
Nasza rosyjska dolina rzeki Pinot Noir z 2009 roku ma rubinowy kolor z fioletowymi pasemkami i złożonym nosem świeżych płatków róż, bzu, kandyzowanych jabłek, słodkich przypraw do pieczenia i odrobiny mięty pieprzowej. Ma bogaty, szeroki atak na podniebienie i nuty karmelu, toffi i dojrzałych, czerwonych owoców. To wyraziste wino ma zrównoważone wykończenie owoców, przypraw, jasnej naturalnej kwasowości i drobnoziarnistych tanin.