Żeberka wieprzowe duszone w soi z marchewką i Rzep
Żeberka wieprzowe duszone w soi z marchewką i Rzep mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 467 kalorii, 48g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,61 zł / porcja. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać ryż, olej arachidowy, imbir i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Migdałowy Drobiazg Ze Świeżych Jagód jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Duszone Żeberka Wieprzowe W Stylu Wiejskim, Żeberka Wieprzowe Duszone W Piwie, oraz Beer ' N BBQ duszone żeberka wieprzowe w stylu Country dla podobnych receptur.
Instrukcje
Bulion z kurczaka, Sherry, sos sojowy,brązowy cukier i pasta z gorącym chili ubić w małej miseczce do wymieszania; odstawić na bok.
Żeberka posypać solą i pieprzem.
Olej z orzeszków ziemnych ciepła w ciężkiemu głębokiej patelni na średnim ogniu.Pracując partiami, gotować żeberka, aż zbrązowieje, o 4 protokół na stronę.
Żeberka transferowe toplate. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodaj choppedonion na patelni i smażyć do miękkości, około 4 protokół.
Dodaj białe części zielonej cebuli, czosnek, i imbir; smażyć aż pachnące, o 2 protokół.
Dodaj mieszankę bulionu z kurczaka, mieszając, aby zeskrobać wszelkie rumiane kawałki.
Addstar anyż i skórka pomarańczowa; doprowadzić do duszenia.
Powrót żeber do tej samej patelni. Reduceheat do średnio-niskie, przykryć i gotować 30 minut.
Dodaj marchew i Rzep na patelnię, naciskając, aby zanurzyć w sosie. Przykryj andsimmer, aż warzywa i żeberka będą miękkie, delikatnie mieszając mieszaninę od czasu do czasu, około 30 minut dłużej.
Przenieś mieszaninę toplatter.
Podawać z ryżem na parze.