Żeberka wiejskie z grilla

Żeberka wiejskie z grilla
Przepis Barbequed Country Ribs można przygotować w około 1 godzinę i 55 minut . Jedna porcja tego dania zawiera około 33 g białka , 50 g tłuszczu i łącznie 627 kalorii . Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 1,88 USD za porcję. Ten przepis podoba się 23 smakoszom i kucharzom. Sprawdza się dobrze jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, zgodną z FODMAP i דל פחמימות,zną . Mieszanka chili w proszku, soli, świeżo zmielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 65% . Podobne przepisy to Hawaiian Barbequed "Huli-Huli" Chicken , Sweet and Spicy Country-Style Ribs i Crock-Pot: Asian-Style Country Ribs with Black Bean Garlic Sauce .

Instrukcje

1
W dużym garnku wymieszaj zimną wodę, keczup, ocet, sos Worcestershire, sól, paprykę, proszek chili i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Szynka Wędzona Z Tyłu, Około 7 FuntówSzynka Wędzona Z Tyłu, Około 7 Funtów
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1-1/4 Szklanki Zimnej Wody1-1/4 Szklanki Zimnej Wody
3 Duże Cebule, Starte3 Duże Cebule, Starte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano
2
Dodaj żeberka do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano
3
Wlej do garnka tyle wody, aby całkowicie przykryła żeberka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Zimnej Wody1-1/4 Szklanki Zimnej Wody
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano2 Spore Garście Startego Sera Parmigiano Reggiano Lub Romano
4
Doprowadź wodę do wrzenia, zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogniu, aż żeberka będą miękkie, około 90 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Zimnej Wody1-1/4 Szklanki Zimnej Wody
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
5
Rozgrzej grill ogrodowy do średnio-wysokiej temperatury i lekko natłuść ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostki O Wymiarach 3/4 Cala2 Funty Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostki O Wymiarach 3/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Ząbki Czosnku, Starte Na Mikropłatku Lub Małej Stronie Tarki Pudełkowej4 Ząbki Czosnku, Starte Na Mikropłatku Lub Małej Stronie Tarki Pudełkowej
6
Smażyć żeberka na rozgrzanym grillu, często polewając je sosem, aż się zrumienią, około 12–15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Słoik (8-1/2 Uncji) Suszonych Na Słońcu Pomidorów W Oleju, Nieodsączonych1 Słoik (8-1/2 Uncji) Suszonych Na Słońcu Pomidorów W Oleju, Nieodsączonych
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Ząbki Czosnku, Starte Na Mikropłatku Lub Małej Stronie Tarki Pudełkowej4 Ząbki Czosnku, Starte Na Mikropłatku Lub Małej Stronie Tarki Pudełkowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn