Żeberka, kapusta i kapusta kiszona
Jeśli masz w pobliżu 3 godziny i 10 minut do spędzenia w kuchni, zapasowe żeberka, kapusta i kiszona kapusta mogą być świetne bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1130 kalorii, 60g białka, oraz 82g tłuszczu. Na 4,34 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 124 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis z prostych przepisów wymaga kiszonej kapusty, czosnku, kminku i brązowego cukru. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Podwójne żeberka szczęścia z kiszoną kapustą i kapustą, Żeberka Sweet Temptation: Tamaryndowca-Szkliwione Żeberka Zapasowe, oraz Żeberka Zapasowe.
Instrukcje
Żeberka pocierać przyprawami i schłodzić: żeberka pocierać czosnkiem, kminkiem i popękanym czarnym pieprzem. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce do 24 godzin (jeśli masz czas, w przeciwnym razie pominąć).
Piekarnik rozgrzać do 204°. rozpakować żeberka zapasowe z folii. Żeberka doprawić solą i pieprzem. Owinąć żebra folią aluminiową i umieścić je na patelni do pieczenia. Piec w temperaturze 400 ° F przez 1 godzinę 15 minut, lub do miękkości.
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
W holenderskim piekarniku umieścić kiszoną kapustę, cebulę, kminek, brązowy cukier i kapustę. Wymieszaj piwo, wodę i bulion z kurczaka.
Dodaj pieprz do smaku. Obniżyć temperaturę piekarnika do 191°.
Piecz mieszankę kapusty kiszonej, przykrytą, przez 3 godziny.
Dodać żeberka do kiszonej kapusty, piec jeszcze jedną godzinę: obniżyć temperaturę piekarnika do 163°.
Żeberka ułożyć na kiszonej kapuście, przykryć i gotować przez dodatkową godzinę.
W razie potrzeby dodaj więcej płynu.
Żeberka podawać z kiszoną kapustą. Dobre z gotowanymi ziemniakami.